Biograph Vision

Moleculaire beeldvorming

Antwoorden op klinische behoeften in oncologie, neurologie, cardiologie en radiologie, Siemens Healthineers Molecular Imaging-systemen bieden PET / CT-, SPECT- en hybride SPECT-scanner (SPECT / CT) -oplossingen om artsen te helpen bij het diagnosticeren, behandelen en controleren van ziekten met meer zelfvertrouwen.

De arts zal beslissen welke test het meest geschikt voor u is en houdt daarbij rekening met uw medische voorgeschiedenis, uw context en uw persoonlijke risicofactoren. De op deze webpagina getoonde producten/kenmerken zijn niet in alle landen in de handel beschikbaar. geen intellectuele eigendomsrechten of andere eigendomsrechten schenden; De toekomstige verkrijgbaarheid kan niet worden gegarandeerd.

1Gebruikte medische apparatuur, gereviseerde systemen, inruilen Beschikbare gegevens.

2De op deze webpagina getoonde producten/kenmerken zijn niet in alle landen in de handel beschikbaar. Wegens de specifieke regelgeving kan de toekomstige verkrijgbaarheid niet worden gegarandeerd. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met uw lokale Siemens-organisatie.

3syngo.PET Amyloid Plaque is alleen bedoeld voor gebruik met amyloïde radiofarmaca die in het land van gebruik zijn goedgekeurd. Gebruikers dienen de geneesmiddeletiketten op goedgekeurd gebruik controleren.